Berjer Koltuklar evimizin veya kafelerin olmazsa olması durumuna gelmiş objelerinden sadece biridir. Tekli veya çift oturumlu olan berjer koltuk modelleri istenilen renklerde ve desenlerde döşemelik kumaş veya deri kullanılarak üretilmektedir.

Ucuz berjer koltuk seçimi yapmak veya bütçenizi zorlamayacak bir ürün seçmek hayli zorlu bir iştir, lakin bu ürün grubunda fiyatları düşürmek genellikle ürün standartlarında düşüklüğe yol açacaktır. 

Berjer koltuklar tekli ve çiftli model olarak üretilebildiğinden bahsetmiştik bu iki farklı berjer modelleriyle ilgili fiyatlara etken olabilecek 4 madde size ürün kalitesinde ve görünümünde hissettirmeyecek oranda uygun fiyatlı berjer koltuk almanıza yardımcı olacaktır. 


  1. İskelet yapısı: Berjer koltuk üretiminde mobilyacılık literatüründe olan zıvana gibi birleştirme durumları mevcuttur. Bu durumlar zıvanalı birleştirme veya iskelet tabancası ile birleştirilmiş zamandan tasarruf sağlayan yöntemler fiyatlara etkendir.
  2. Kullanılan ağaç sınıfı: Türkiye’de yasaklı ağaç listesinde olmayıp Bakanlık tarafından kontrollerde üretilen kayın (gürgen) ağaçları kusurlarına göre sınıflandırılırlar. Berjer koltuk veya bu tip ağaç iskeletlerden yapılan ürün tercih ederken mutlaka hangi sınıf ve tasnif olduklarını sormalısınız!
  3. Sünger Grubu: Tekli berjer koltuklarda en çok önemli olan kısımlardan biridir sünger seçimi piyasada bolca çeşit ve standartlarda olan bu süngerler en kıymetli kısmı oluşturur. Ucuz berjer koltuk olarak nitelenen koltuklarda 32dns kalitede bir süngere rastlamanız hayli zor olur ihtiyacınıza göre daha düşük kalitede bulunan 28,24,22,18 dansite sünger yoğunluğu seçebilirsiniz.
  4. Kumaş Seçeneği: Piyasada zevkinize ve bütçenize uyabilecek bolca kumaş seçeneği mevcuttur. Şuanki koşullarda 15 TL ile 150 TL arasında metre fiyatlarıyla döşemelik kumaş bulmanız hayli kolay bir seçenek Berjer koltuk döşemesi yaptırmak istediğinizde 150 TL’lik kumaş kullanmakta 15 TL’lik kumaş kullanmakta kendi inisiyatifinizdedir.

Bizler cafe ve restoran sınıfına uygun cafe masa sandalye ürünleri üretmek ve firmamızın en önemli niteliklerinden biri olan güven ortamında sizlere ve bizi tercih eden tüm müşterilerimize emeklerinin ve emeklerimizin hakkını alabileceği ürünler üretmenin gayreti içindeyiz, Zaman ayırıp okuduğunuz için Teşekkürlerimizi borç biliriz.