Firmamız uzun yıllardır cafe, restoran ve tüm hizmet sektörlerine mobilya üretimi ve satışı gerçekleştirmektedir. Edindiğimiz tecrübelerle sadece Türkiye'ye hizmet etmenin dışında genellikle, Avrupa'ya cafe masa sandalye gönderimi olmak üzere tüm Dünyaya cafe ve restoran mobilyaları konusunda üretim ve ihracatlarını gerçekleştirmekteyiz. 

İhracat Aşamalarımız;

Siparişleriniz den önce standart prosedür gereği cafe mobilyaları üretimi için iş akış şemamız aşağıdaki gibi olup detaylarıyla okumanızı tavsiye ediyoruz. 

  • Ürün modellerinin ve adetlerin belirlenmesi,
  • Lojistik için çeki listesi (packing list) oluştulması.
  • Anlaşmalı lojistik firmaları ile bilgi paylaşımı, Türkiye'den adresinize kapı teslim fiyat (navlun bedeli) alımı.
  • Anahtar teslim fiyat teklifi ve sözleşme hazırlanması,
  • İş Başlangıcı için kapora veya ödemelerin yapılması,
  • Üretim aşamaları,
  • Paketleme, 
  • Teslimat.

Ürün Modellerinin ve Adetlerin Belirlenmesi;

Cafe veya restoran gibi bir işletmenizin olduğunu veya kurmaya çalıştığınız yeni işinizi düşünürsek öncelikle bir yerleşim (tefriş) planı oluşturmanızı tavsiye ediyoruz, Çünkü doğru adetleri belirlemenizde size yol gösterecektir. Ayrıca ne kadar alanınızın olduğunu önceden bilmeniz seçeceğiniz mobilyanın tasarım ve ölçülerine hakim olmanıza yardımcı olacak ve doğru ürün adetlerine sahip olacaksınız. 

Yerleşim alanınızı belirledikten sonra mobilya seçimi için müşteri potansiyeliniz den yola çıkarak en uygun masa ve sandalye seçimi yapabilirsiniz veya bizimle paylaşarak en doğru kararı birlikte verebiliriz. İhtiyacınız olan modelinizi sitemizdeki ürün kategorilerimizden bakabilirsiniz veya olmayan bir ürün hakkında bizden üretim için bilgi talebinde bulunabilirsiniz.

Lojistik için çeki listesi (packing list) oluştulması;

Peki çeki listesi nedir? veya neden hazırlamamız gerekiyor konusuna geldiğimizde bizden sipariş ettiğiniz veya edeceğiniz ürünlerin parçalı veya bütün olarak paketlere ayrılmış haliyle lojistik firmasına doğru bilgilendirme amacıyla hazırladığımız ürünlerin ölçüleri, adetleri ve ağırlık bilgilerinin olduğu resmi bir listedir, Bu liste sadece lojistik firmasına gönderildiği gibi siparişlerinizin ülkeden çıkışı yapılmak üzere T.C Gümrük Bakanlığına gönderiyoruz ayrıca kendi ülkenizde ithalat işlemlerinde sizinde ihtiyacınız olacaktır. Daha önce ihracatını gerçekleştirmiş olduğumuz örnek bir çeki listesini sayfanın sonunda bulabilirsiniz. 

Anlaşmalı lojistik firmaları ile bilgi paylaşımı;

Çeki listesini oluşturduktan sonra sıra geldi ürünlerimizin ön yolculuk için ne kadar bedel ödeneceğini öğrenme aşamasına hiç bir ürünün belirli bir net nakliye fiyatı bulunmamaktadır, Biz doğru fiyatı her seferinde oluşturduğumuz listeler üzerinden güncel olarak almaktayız böylelikle yanlışlıkların önüne geçmekteyiz. 

Amacımız sizin için en uygun ve en güvenli teslimatları oluşturmak için aracılık etmektir, Fiyat alırken birden fazla anlaşmalı firmamız bulunmaktadır böylelikle size en uygun fiyat veren firma ile sonuçlandırmaktayız.

Anahtar teslim fiyat teklifi ve sözleşme hazırlanması;

Ürün bedeli ve Teslimat ile ilgili tüm oluşabilecek masrafları içeren proforma fatura oluşturuyoruz, Böylelikle güvenle alacağınız ve size oluşabilecek tüm maliyetlere hakim olacaksınız.

Ödeme, Üretim ve Teslimatlar;

Yukarıdaki tüm aşamaların anlaşma sonucunda iş kabulü olarak kabul ettikten sonra ödeme şekli belirlenmektedir, Bu konu sipariş bedelinin tutarıyla farklılık gösterir karşılıklı mutabakat sonucu prensipler oluşturulmaktadır.

Üretim: Siparişlerinizin üretimlerini tamamen şeffaf ve güvenli bir şekilde yürütmekteyiz. Her ürünün kendine ait bir üretim planı firmamızca oluşturulmaktadır ve bu anlamda her aşamada tarafınıza resim veya video paylaşımı sunarak üretimdeki ilerleyişi sizlerle paylaşmaktayız. Böylelikle doğru ve güvenli bir üretimi birlikte izleyebilmekte ve kayıt altına almaktayız.

Teslimatlar: Üretimi bitmiş ürünlerin ideal bir paketleme şekli ile standart olarak zaten yapmaktayız. bu konuyu zaten sipariş aşamalarında dahi sizlere bildirmekteyiz, Amacımız ürünlerin yolculuk sırasında herhangi bir problem olmadan ulaştırabilmektir.

Aklınıza takılan tüm soruları olabildiğince açık bir dil ile anlatmaya çalıştık amacımız doğru bilgilendirme yapmak. Farklı konularda bilgi almak için  iletişim sayfamızdan 7/24 ulaşabilirsiniz.

Cafe Masa Sandalye ve Mobilya İhracatı Yaptığımız Başlıca Ülkeler

AlmanyaBelçikaFransaHollanda
NorveçİsveçİsviçreABD
BulgaristanDanimarkaRomanyaAvusturya

Daha bir çok saymadığımız ülkeler referanslarımız içerisindedir.